Jogi nyilatkozat

A Viva-Lite szeretné üdvözölni Önt ezen a honlapon. Sokat dolgozunk azon, hogy amennyire csak lehet egy felhasználóbarát, információval teli honlapot biztosítsunk Önnek. Kérjük vegye figyelembe, hogy amikor ezt az oldalt olvassa, azáltal tudomásul veszi, hogy a következp nyilatkozatot elolvasta és elfogadja. Ha bármilyen kérdése van, írjon nekünk!

A honlapon található információk csupán általánosak. A Viva-Lite ezeket az információkat a felhasználók javára jóhiszeműen és elvárható gondoskodással biztosítja. Hibák és mulasztások gondatlanság miatt előfordulhatnak.

Ennek megfelelően, a Viva-Lite nem vállal felelősséget semmilyen veszteségért vagy kárért, amely közvetlenül vagy közvetetten származik bármilyen véleményből, információból, tanácsból, értelmezésből vagy mulasztásból, amely az oldalon található.

A következőben részletes információt talál jogi nyilatkozatunkról. Kérjük olvassa el figyelmesen, hiszen amíg az oldalt használja beleegyezik azokba.


Nincs garancia

A Viva-Lite nem tesz semmilyen állítást vagy garanciát ezzel a honlappal vagy a honlap által kínált anyagokkal és információval kapcsolatban.

A következő bekezdés általánosságának előítélete nélkül, a Viva-Lite nem garantálja, hogy:

  • ez a honlap folyamatosan elérhető, vagy egyáltalán elérhető; vagy
  • ezen a honlapon található információ teljes, igaz, pontos és nem félrevezető.

Semmi ezen a honlapon nem képez, vagy minősül bármilyen tanácsnak. Ha tanácsra van szüksége bármilyen legális, anyagi vagy orvosi kérdésben egy hivatásos szakértővel kell beszélnie.

Főként az egészséggel kapcsolatos információknál és tanácsoknál: Az összes honlapon található anyag csupán az Ön információjául szolgál, nem értelmezhető orvosi tanácsként vagy instrukcióként. Semmilyen tett vagy tétlenség alkalmazása nem javasolt kizárólag ezekre az információkra hagyatkozva; ehelyett inkább szakértő felkeresését ajánljuk bármilyen egészséggel kapcsolatos témában.

Az itt található információk és vélemények vélhetően pontosak, a szerző legjobb megítélésének alapján, és azok az olvasók, akik nem konzultálnak a megfelelő egészségügyi szaktekintélyekkel, vállalják a sérülés kockázatát. Továbbá, az itt található információk és vélemények nem minden esetben tükrözik minden munkatárs véleményét, akik hozzájárulnak a Viva-Lite honlapjához. A Viva-Lite tudomásul veszi az esetleges nézetkülönbségeket és szeretettel várja a különböző nézőpontok változtatását. A kiadó nem felelős a hibákért vagy mulasztásokért.


A felelősség korlátai

A Viva-Lite nem vállal felelősséget (legyen az törvényi kapcsolat, törvényi sérelem vagy bármi más) a honlap tartalmával, használatával kapcsolatban vagy bármivel kapcsolatban, ami a honlaphoz tartozik:

  • addig a mértékig, ameddig a honlap díjmentes, vagy nincs semmilyen közvetlen veszteség;
  • bármilyen közvetett, speciális vagy következményes veszteség; vagy
  • bármilyen üzleti veszteség, bevételkiesés, jövedelem, profit vagy várható megtakarítások, szerződési veszteség vagy üzleti kapcsolatok, hírnév veszteség vagy jóakarat, vagy korrupciós veszteség vagy információ vagy adat.

Ezek a korlátozások akkor is érvényesek, ha a Viva-Lite kifejezetten tájékoztatva lett a lehetséges veszteségről.


Ésszerűség

A honlap használatával Ön elfogadja, hogy a felelősségi korlátozások ésszerűek.

Amennyiben úgy gondolja, hogy nem azok, kérjük, ne használja a honlapot.


Külső linkek

Néhány lapon a Viva-Lite honlapján megtalálhat külső honlapokra vezető linkeket, melyek a világháló használóinak kényelmét biztosítják. A Viva-Lite nem vállal felelősséget ezen honlapok elérhetőségéért és tartalmáért, valamint nem támogatja vagy garantálja a termékeket, szolgáltatásokat vagy információkat, melyek ezeken a honlapokon találhatóak.


Külső partnerek

Ön elfogadja, hogy mint egy korlátolt felelősségű vállalkozás, a Viva-Lite-nak érdekében áll korlátozni a dolgozók személyes felelősségét. Ön elfogadja, hogy nem fordul semmilyen panasszal vagy követeléssel közvetlenül a Viva-Lite dolgozóihoz bármilyen Önt ért kárral kapcsolatban, amely a honlaphoz köthető.

A következő bekezdés általánosságának előítélete nélkül Ön elfogadja, hogy a jótállás és felelősség korlátozások a honlapon a Viva-Lite dologzóinak, viszonteladóinak, közvetítőinek, leányvállalatainak, alvállalkozóinak és társvállalaitainak védelmét szolgálják.

Other parties

Végrehajthatatlan intézkedések

Ha a honlap jognyilatkozatának bármely intézkedése az alkalmazandó jog szerint végrehajthatatlan, az nem gyakorol hatást a honlap jognyilatkozatának más intézkedéseinek végrehajthatóságára.


Jognyilatkozat

Ezen jognyilatkozat már meglévő precedensen alapul, további infoért látogasson el hiteles oldalunkra.


A JELEN OLDALON LÉVŐ INFORMÁCIÓK, SZOLGÁLTATÁSOK, TERMÉKEK ÉS ANYAGOK KORLÁTOZÁS NÉLKÜL, SZÖVEGEK, GRAFIKÁK ÉS LINKEK EGY ÚGYNEVEZETT "AHOGY VAN" ALAPON VANNAK GARANCIA NÉLKÜL. A TÖRVÉNY ÁLTAL MEGHATÁROZOTT LEGSZÉLESEBB MÉRTÉKIG A CÉG ELHÁRÍT MINDEN ÁLLÍTÁST ÉS GARANCIÁT, KÖZVETLEN VAGY KÖZVETETT TISZTELETTEL AZ INFORMÁCIÓKRA, SZOLGÁLTATÁSOKRA, TERMÉKEKRE ÉS ANYAGOKRA AMELYEK TARTALMAZZÁK, DE NEM KORLÁTOZZÁK AZ ELADHATÓSÁG GARANCIÁJÁT, BIZONYOS OKOK IRÁNTI MEGFELELÉST, CÍMET, SÉRTETLENSÉGET, A SZÁMÍTÓGÉPES VÍRUSOK ÁLTALI SZABADSÁGOT, ÉS A KÖZVETETT GARANCIÁT, MELYEK ÜZLETKÖTÉSBŐL VAGY TELJESÍTMÉNYBŐL EREDNEK. TOVÁBBÁ, NEM KÉPVISELJÜK ÉS GARANTÁLJUK, HOGY AZ EZEN AZ OLDALON KERESZTÜL ELÉRHETŐ INFORMÁCIÓK PONTOSAK, TELJESEK VAGY AKTUÁLISAK. AZ ÁRRAL ÉS ELÉRHETŐSÉGGEL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK BÁRMIKOR MEGVÁLTOZTATHATÓAK FIGYELMEZTETÉS NÉLKÜL.