A Viva-Lite® családról

Megtisztelve érezzük magunkat, hogy időt szakít arra, hogy azokról az emberekről olvasson, akik a Viva-Lite mögött állnak. Olvasson tovább, hogy még többet tudjon meg rólunk és a hátterünkről: a cég formájától a termékek fejlődéséig és a terjesztő partnereink történetéig.

"Egy évszázada napjaink körülbelül 90%-át töltöttük a szabadban, természetes napfénynél. Mára, ez pont az ellenkezőjére változott. A házak, autók, irodák, iskolák és a bevásárló központok mind úgy lettek kialakítva, hogy energia-hatékonyak legyenek és kellően elszigeteljenek, megvédve minket a Nap természetes fényétől és melegétől. Ennek eredményeképpen folyamatosan mesterséges fénynek vagyunk kitéve, nem meglepő tehát, hogy levertnek és néha lehangoltnak érezzük magunkat."

Toby Ruckert, alapító Viva-Lite®
Kövesse Tobby-t a Twitteren
, vagy vegye fel vele a kapcsolatot a Linkedinen keresztülA Viva-Lite története 1978-ig megy vissza, amikor is Toby Ruckert, a Viva-Lite üzlet megalapítója, kimondta első szavait. A szülei szerint ezek nem a „mama“ vagy „papa“ szavak voltak, hanem egyszerűen a „fény“.

Ugyanakkor, 21évbe telt neki míg elkezdte első vállalkozását, amely a fényhez kötődött. Ezt a céget, melyet Németországban alapítottak 1999-ben Dr. Jacob Liberman könyvének olvasása ihlette meg, melynek címe a: „Fény – A jövő orvossága“. A cég neve Light-Office volt.

Ez a vállalkozás már a kezdetektől a teljes spektrumú világítási megoldásokra specializálódott. Az exkluzív kereskedelmi partnerein a True-Light-tól az AuraLight-ig (amely abban az időben magába foglalta a híres PowerTwist csöveket a Duro-Testtől), és kevésbé exkluzívakon, mint a BioLight, LifeLite, SoLux és a többieken keresztül a Light-Office egy erős rálátást szerzett magának a teljes spektrumú világítás piacán.

Csupán 3 évvel később, 2002-ben a Light-Office meghozta a döntését, hogy elkezdje gyártani saját termékeit a teljes spektrumú lámpákból. Ez a döntés azonban nem volt egyszerű. Ugyanakkor az alábbi okok indokolták a késztetést:

  • egyik cég sem gyártott E14-es energiatakarékos teljes spektrumú lámpákat
  • a fogyasztói zavarodottság a különböző lámpa fajták között (halogén, energiatakarékos, csövek, izzólámpa stb) azt jelentette, hogy egy egységes márkának lesz haszna.
  • A márkák egy része nem felelt meg a teljes spektrum ígéretének (például cégek reklámoztak lámpákat teljes spektrumúként miközben csak 3 foszforos bevonatúak voltak)


De legfőképpen a cég úgy gondolta, hogy a lehetséges legjobb lámpa még nem lett feltalálva.

Ebben a hitben él mindmáig az összes Viva-Lite partner és ez az, amiért a Viva-Lite folyamatosan arra törekszik, hogy fejlessze a termékeit. Nagyon sok fejlesztés, amelyek az évek során megvalósultak, a felhasználóktól jöttek, és bátorítjuk önöket, hogy tudassák velünk, ha lenne még valami, amit Önökért tehetnénk. Klikkeljen ide, hogy ha van ötlete.


Mi vezetett a Light-Office kiterjesztéséhez a Viva-Lite-ig

2003-ra a Viva-Lite ismertté vált Németországban, mivel nagyon sok nemzeti internetes katalógusban szerepelt. A sikere kellemes meglepetés volt, mivel a teljes spektrumú világítás egy teljesen új terület volt ezeknek a céges ügyfelek számára.

Ez a siker vezetett a Viva-Lite 2004-es nemzetközi kiterjesztéséhez,-melynek első fő nemzeközi terjesztője az AD-Lux volt, mely a finn piacon tevékenykedett. Együttműködésben az AD-Luxszal a Viva-Lite arra törekedett, hogy fejlessze és kiterjessze a lehetséges lámpák sorát, amely ahhoz vezetett, hogy kifejlesztették napjainkban az egyik legjobb elérhető világítási terméket a világon.

2008-ra, a VivaLite már elérhető volt számos európai országban és ebben az évben tartották meg az első nemzetközi teljes spektrumú világítási gyűlést Koppenhágában, Dániában. A Viva-Lite forgalmazói lehetőséget láttak az Európán kívüli fejlődésre, így a Viva-Lite-ot kiterjesszék az egész világra. A közös elképzelés, hogy biztosítsák a lehető legjobb világítási megoldásokat az otthonok és irodák számára ezt fejezte ki:

A küldetésünk és az értékeink:

  • a lehető legjobb teljes spektrumú világítási tartomány folyamatos megteremtése
  • jó egészséget és elégedettséget biztosítani egy kiváló és elérhető termékkel
  • a környezet védelme energiatakarékos rendszerek megalkotásával, az újrahasznosításban való részvétellel, a regeneráció és a fenntarthatóság támogatásával
  • az egyénekkel és a lakosság egészével megértetni a fény egészségre és jólétre gyakorolt alapvető szerepét
  • a fény és az egészség területén folyó kutatások támogatása

 

A Viva-Lite nemzetközi terjeszkedése folytatódott, amikor 2009-ben megnyitották a globális online áruházukat – hozzáférést engedélyezve a termékhez sok különböző nyelven, pénznemekben és helyeken. Szintén ez az év volt az, amikor jelölték döntősként az új-zélandi Vero Excellence in Business Support Awards-on.

További terjeszkedésként 2010-ben a Viva-Lite termékeket elérhetővé kívánja tenni Közép-Kelet Európában és az ázsiai piacokon. További elismerés egy jelölés formájában jött az új zélandi International Business Awards általános kategóriájában.

Az utazás folytatódik és a Viva-Lite szívesen látja önt. Ha érdekelné egy lehetséges viszonteladói vagy konzultáns állás vagy csak egyszerűen valami pozitívat szeretne létrehozni, fedezze fel a „Legyen beavatott“ részét a honlapunknak.


Az FL TRADE KFT-ről

Az FL TRADE Világítástechnikai Kft. a Viva-Lite magyarországi képviselője hisz abban, hogy ez a termék a jövőben meghatározza a mesterséges világítások piacát. Ezért döntöttünk úgy, hogy elkezdjük ennek a terméknek forgalmazását és megalapítottuk 2010-ben a cégünket. Hitvallásuk, hogy mindenkihez eljuttassuk a Viva-Lite magas színvonalú termékeit és a teljes spektrúmú világítás kedvező hatásaival megismertesük az embereket Magyarországon is.


Nyilatkozat a termelésről és minőségről

A Viva-Lite elkötelezett, hogy biztosítsa a legjobb társadalmi, természetvédelmi és gazdasági környezetet ott, ahol a termékeink készülnek. A vállalásaink része, mint egy globális cégnek az, hogy biztosítsuk a termelésünk folyamán azt, hogy megfeleljenek ennek a színvonalnak is. Az összes partner akivel együtt dolgozunk egyetért abban, hogy ragaszkodjunk a biztonságos munkafeltételekhez és, hogy használjunk környezetbarát gyártási folyamatokat. Hogy kikényszerítsük a szolgálatkészséget, kiterjedt vizsgálatokat vezetünk adott területen belül, amelyeket munkatársaink végeznek harmadik feles szakértőkkel együtt. A vizsgálatok után közelről figyeljük meg a beszállítók együttműködését és felelősségét.

Továbbá, az összes exkluzív viszonteladó partnerünk csatlakozott nemzetközi újrahasznosító hálózatokhoz. Büszkék vagyunk arra, hogy biztosítjuk, hogy a csomagoló anyagaink újrahasznosítottak és újrahasznosíthatóak.

Hogy többet tudjanak meg a termelési és a minőségi folyamatokról kérjük nézze meg a teljes spektrumú lámpák ellátói és gyártói info oldalunkat a weblapon.

Küldetésünk célja

"A lehető legjobb teljes spektrumú világítási tartomány folyamatos megteremtése"

"Jó egészséget és elégedettséget biztosítani egy kiváló és elérhető termékkel"

"A környezet védelme energiatakarékos rendszerek megalkotásával, az újrahasznosítás ban való részvétellel, a regeneráció és a fenntarthatóság támogatásával"

"Az egyénekkel és a lakosság egészével megértetni a fény egészségre és jólétre gyakorolt alapvető szerepét"

"A fény és az egészség területén folyó kutatások támogatása"

 Nézd meg a „Küldetésünk“ nyilatkozatát...Nemzetközi térkép

Klikkelj az alábbi térképre, hogy lásd a nemzetközi partnereinket:

 


Viszonteladód neve

Light-Office NZ Ltd.
- VIVA-LITE -
Postfach 1212
73644 Winterbach
Germany


49 7181 2579830
49 7181 2579831

Hely