Termelés és minőség

Az egyik ok, amiért kifejlesztettük a saját teljes spektrumú termékkörünket, a Viva-Lite lámpák formájában, az volt, hogy képesek legyünk közvetlenebbül ellenőrizni a termék minőséget és a gyártási folyamatokat.

Egy ilyen magas szakmai színvonalú termék, mint a Viva-Lite megköveteli a lehető legjobb alkatrészeket a világból. Nem is csoda tehát, hogy a magas minőségű anyagokat és szolgáltatásokat olyan országokból kell beszereznünk, mint Németország, Japán, Korea, Kína, USA és Új-Zéland, ahhoz hogy létre tudjuk hozni a Viva-Lite-ot – azt a magas minőségű terméket, amelyet elvárhat tőlünk.

Mind e mellett erősen el vagyunk kötelezve a környezetünk és társadalmunk felelős céljainak.


A „Quest for Excellence“ a minőséghez való elkötelezettséggel kezdődik

Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy ne csak a termelési folyamatokat, de a beszerzési és terjesztési folyamatokat is egyaránt ellenőrizzük.

 1. A saját minőség ellenőreinket használjuk a gyártás felügyeletéhez és a termék minőségének ellenőrzéséhez  a gyártás folyamata alatt. Miután a termék készen van már túl késő, hogy bármilyen javítást is elvégezzünk rajta.
 2. A termék élethossza nem csak attól függ, hogy ki gyártotta, de az is fontos, hogy hogyan és hol lett elkészítve, ezenkívül fontos még, hogy hogyan lett szállítva és tárolva. Éppen ezért speciális csomagolást használunk, hogy biztosítsuk a termékek biztonságos megérkezését.
 3. Szeretnénk gondoskodni arról, hogy partnereink pontos és megbízható információkat adjanak a termékeinkről és a teljes-spektrumú világításról. 


Ennek érdekében használunk speciális csomagolást, megbízható munkaszervezési és szolgáltatási központokat és magasan informált, és képzett viszonteladókat.

És bár a célunk az, hogy egy megfizethető teljes-spektrumú világitási termékeket gyártsunk, biztos lehet benne, hogy ez nem a minőség rovására megy. 


Környezet és fenntarthatóság

A közösségi felelősségtudat fontos számunkra, és mint világpolgárok, úgy gondoljuk fontos, hogy kezünkbe vegyük az irányítást olyan témákban, mint:

 • Olyan állományok csökkentése, mint a higany (jelenleg szükséges az energiatakarékos lámpák előállításához) az abszolút minimum szintre és új technológiák fejlesztése, amelyek higanymentesek.
 • olyan termékek tervezése, amelyek alacsony EMP sugárzásúak és magas védő hatásúak.
 • kifejleszteni olyan kompakt fénycsöves technológiákat amilyen hatékonyat és energiatakarékosat csak lehet
 • a csomagolóanyag és hulladék csökkentése környezetbarát anyagok felhasználásával és a biztonságos újrahasznosítási módszerek támogatásával és elősegítésével azáltal, hogy kapcsolatban állunk nemzeti és nemzetközi szervezeti megoldásokkal a hulladékkezelés területén
 • elkerülni a szükségtelen CO2 kibocsátást egy intelligens IT-n alapuló rendelés összeállítással, előrejelzéssel, a tárolás optimalizálásával, a raktározás minimalizálásával és szolgáltatások nyújtásával


Emellett arra is figyelünk, hogy növeljük a tudatosságot az energiatakarékossági és a szennyezés elkerülési technológiák terén. Támogatjuk azokat a kezdeményezéseket, amelyek védik és fejlesztik környezetünket.


Társadalmi alapelvek és értékek

Néhány termékünk Európában készül, néhány pedig Ázsiában – területek, melyek kultúrája teljesen különbözik.

E különbségek miatt az üzleti környezetben és munkákban az a kitételünk, hogy mindenki szigorúan kövesse a társadalmi alapelveket és csak olyan cégekkel dolgozzon együtt, amelyek támogatják üzleti filozófiánkat.

Vessen egy pillantást az alábbi képekre, amelyek a termékeinkről készültek:


Visszaadás

Cégek, amelyek határozott elképzeléssel indulnak, és sikeresek lesznek követve e víziót, törekednek a minél nagyobb társadalmi szerepvállalásra azért, hogy valamit visszaadjanak. A mi esetünkben támogatjuk:

 • kutatást a világítás és egészség területein
 • jótékonysági szervezeteket, amelyeknek egészségügyi és környezeti vonatkozásai vannak
 • intézményeket, amelyeknek erős társadalmi vagy oktatási kontextusai vannak, mint például iskolák, óvodák, egyetemek, kórházak vagy idősotthonok


Klikkeljen ide, hogy lássa ezeket a projekteket, amelyeket eddig támogattunk...


Mi a következő?

Meghívjuk önt, hogy saját maga próbálhassa ki a Viva-Lite különbségeit és hogy szerepet játsszon a világunk jobbátételében.

Why Shop with Us?

Internet Best-Price Guarantee:

If you find an identical real full spectrum light product (Viva-Lite® or from other brands) cheaper elsewhere on the internet, we will beat this price by 10% (same model & conditions). This offer may not be used between Viva-Lite websites from different countries.
30 Days Money-Back Guarantee:

Try it out - be happy - or get your money back! Applies for all Viva-Lite® branded products (not for items of other suppliers).
Secure Checkout Process:

Our 128 Bit SSL secure server certificate makes your online shopping safe and easy.

Missing a guarantee? Let us know...


Yes, we're certified


Latest Award or Nomination


Our Support goes to


Találkozz velünk személyesen!

Click here to see all upcoming events...