Visszaküldött rendelések

Ezen az oldalon a termékek visszaküldésével kapcsolatos hasznos információkat találja meg. Hogyan és milyen körülmények között küldhetőek vissza a termékek, milyen lehetőségek közül választhat (termék kicserélés, pénz visszatérítés), továbbá a termék visszaküldési politikánkról is olvashat. Ha bármilyen kérdése van vagy valamiben nem biztos, írjon nekünk bátran.

Hacsak másként nincs feltüntetve a termék részletes adatainak oldalán (például az egyedi vagy különleges termékeknél) akkor a Viva-Lite webshopon keresztül rendelt termékek 30 napon belül visszaküldhetőek a Viva-Lite-nak a termék árának teljes visszafizetésével, leszámítva a szállítási költségeket.


Termékvisszaküldési jogok

Lehetőség van az átvett termékek 30 napon belüli visszaküldésére bármilyen szükséges indoklás nélkül. Ez a határidő az átvétel időpontjában veszi kezdetét.

A viszaküldéshez szükséges információkat és címet jobb oldalon találja meg.


Visszaküldési politika

A visszaküldött árukat nem használt állapotban, az eredeti csomagolásban kell visszaküldeni az eredeti számlával együtt. A helytelen, hibás árukat is visszavesszük, amennyiben megfelelnek az alábbi kitételeknek:

 • Nem használt áruk: Minden olyan árut foglal magába, amely még új állapotban van és az eredeti csomagolásban található. A visszaküldés nem fogadható el, amennyiben a terméken bármilyen használat jele látható vagy nem abban az állapotban van, amelyben kézbesítve lett.

 • Hiányos/hibás termékek: Azokat a termékeket jelenti, melyek nem felelnek meg az elvárásoknak, sérültek vagy a normál használathoz nem megfelelőek. Nem tartoznak ide azok a termékek, melyek nem épek vagy állapotuk nem megfelelő.

 • Helytelen termékek: Kérjük lépjen velünk kapcsolatba e-mailen keresztül, amennyiben nem azt a terméket kapta, amely a honlapon megtalálható volt, és ha a forma, állapot eltérő.


Termékcsere

Amennyiben hibás terméket kapott, vagy ki szeretné cserélni egy másik árura, egyszerűen csak adjon le egy újabb rendelést a kívánt termékre a hibás terméket pedig küldje vissza nekünk. Ki tudja nyomtatni a visszaküldési címkét a jobb oldalon található nyomtatvány kitöltésével.

A szállításhoz és a visszaküldött termék feldolgozásához szükséges idő igénybevétel miatt azt ajánljuk, hogy rögtön adja le újabb rendelését, annak érdekében, hogy biztos legyen abban, hogy az Ön által megrendelni kívánt termékből van-e raktáron.

Amennyiben az Ön által kiválasztott termék ára időközben megváltozik, lépjen velünk kapcsolatba e-mailen vagy telefonon keresztül, és a régi árat számoljuk fel.


Pénzvisszatérítés

A pénzvisszatérítés a vállalat vezetés belátása szerint adható.


Csomagolás és termékvisszaküldés

Csupán néhány lépésben be tudja csomagolni és visszaküldeni nekünk a terméket.

 1. Csomagolja vissza a még nem használt terméket az eredeti csomagolásba
 2. Töltse ki a "Visszaküldött Termék Űrlapot" a honlap jobb oldalán vagy a nyomtatványon, amely a kézbesített termékkel együtt érkezett. Hogyha ki szeretné cseréltetni a terméket, akkor ugyanúgy tehet egy újabb rendelést online - jóváírjuk Önnek a visszaküldéshez, amint megkapjuk.
 3. Kérjük segítsen nekünk és mellékelje az ok kódját a cédulán minden egyes terméknél, melyeket visszaküld.
 4. Mellékelje a csomagolási címkét a szállításnál és tartson magánál egy másolatot saját nyilvántartása miatt.
 5. Töltse ki a visszaküldési cím információkat a címkén, helyezze el a csomagon és a legközelebbi postán adja fel.

Abban az esetben, ha már nem rendelkezik a csomagolási cédulával, küldjön nekünk e-mailt.

Sajnálatos módon a Viva-Lite nem tud felelősséget vállalni az elveszett csomagokért és kérjük fogadja el, hogy nem tudunk elfogadni utánvételes kézbesítést. Ha bármilyen kérdése támad a visszaküldés állapotáról érdeklődjön e-mailen vagy telefonon keresztül.

Kérjük vegye figyelembe: a szállítási dátumtól számítva 1-2 számlázási ciklus is eltelhet ahhoz, hogy a pénzvisszatérítés megjelenjen a számláján.


Meg nem rendelt termékek

Kérjük értesítsen minket e-mailen abban az esetben, hogyha olyan termékek vett át, melyet nem rendelt meg.

Hálásak vagyunk érte, ha e-mailen elküldi nekünk:

 • A hibásan megkapott termékek nevét.
 • Az Ön nevét.
 • E-mail címét.
 • Bármely számot, amely a csomagolási cédulán fel volt tüntetve, kézbesítési értesítést vagy számlát, melyet a csomagban talál.

Ajándék visszaküldés és visszatérítés

Ha egy terméket ajándékba kapott és vissza szeretné küldeni, kérjük a fent található termék visszaküldési útmutatást hajtsa végre.


Termék visszavonás és biztonság

Ha kérdése támad a termék visszavonással kapcsolatban, kérjük lépjen kapcsolatba a gyártóval a további információkért. Küldeni fogunk Önnek egy értesítő e-mailt a visszavonási információkkal, és az instrukciókkal amennyiben értesítést kapunk termékvisszavonásról bármely árura, melyet kifizetett.

Ha úgy gondolja, hogy egy termék veszélyes, kérjük azonnal jelezze nekünk.


How to Contact Us

Ha bármilyen megjegyzése vagy kérdése támad, ne késlekedjen felvenni velünk a kapcsolatot e-mail-en, telefonon vagy a honlapon keresztül.

Our Address for Returning Orders

Light-Office NZ Ltd.
- VIVA-LITE -
Postfach 1212
73644 Winterbach
Germany

 

Please note: Before simply sending back your order, please fill out the following form which will produce a receipt for you that'll help to track your returned order.


Returning Orders Form

Before sending back an order, please fill out the following form and send it to us.

I would like to get

Exchange
Refund
Other

Email:

Name:

Phone:

Order Number:

Order Date:

   

Reason for Return:

Comments/ Info (if possible, please provide)

Yes, I have requested a pickup
Send

For Questions, please contact us

49 7181 2579830
49 7181 2579831

 

Or click here if you want to email us...